Instagram Photos and Videos for Tag #marykay


  • 1 minute ago
    'KAK, KENAPA MEKAP SAYA BERCAPUK DAN CEPAT CRACK? ' Isu yg agak famous jgk dikalangan makeup lover.. masalah utama selain drpd ukir kening.. ok, sebelum mekap anda da kenal pasti x kulit anda jenis mcm mne? normal? kering? berminyak? berjerawat? kering+berminyak? pori2 besar? haa, anda kena tahu smua tu.. setiap mnusia trcipta dgn kulit yg berbeza2..xsmua org bruntong dpt kulit yg flawless tnpa mslh ape2..penting untuk anda tau ape jenis kulit anda spya senang anda nk prepare untuk base makeup nanti.. . 1)Pemakaian moisturizer(pelembab)..sgt2 penting ye xkisah la jnis kulit yg mcm mne pon mmg kne pkai pelembab.. ape brand tu xkisah as long as sesuai dgn anda..trutama bg yg kulit kering WAJIB pkai pelembab ni.. klau x makeup anda xdan 10minit da crack..prcya la. . . 2)Primer..fungsi primer ni bg ketahanan pd mekap.. seolah2 dy pegang foundation kt muka kita.. sme jgk penting dgn plmbab..tp yg jnis kulit brmyk n kring ni mmg kne pkai klau nk mekap tahan lama mmg penting primer. Selain primer juga berfungsi sabgai lapisan perlindungan dripada makeup untuk terus masuk kdlm pori kita. Nak maeup cantik primer is a must. . 3)Foundation..fd ni mcm2 jnis skrg.. dr yg murah smpai la mahal.. yg penting kena prep dulu muka betol2..klau anda pkai fd dgn bare face je mmg fd akn sng crack n bercapuk sbb kelembapan kulit tu xde.. xde ape yg nk pegang fd ni spya tahan lama.. Foundation pon kena ikut skin, kalu berminyak kena pkai foundation untuk skin bminyak, kalau kering pon sama. . So bnde2 yg hakak crita kt atas tu semua penting ye.. ingat, teknik kita xpernah salah.. yg salah adalah base yg kurang cantik dan pemilihan makeup yg tidak sesuai dgn skin Na tahu lebih banyak tips makeup? Atau nak balajr asas makeup percuma? Boleh contact hana yaa Hana, 0143695746 Your trusted beauty consultant Edited from sis Aziey
    01
  • 2 minutes ago
    Ini bukan bedak talkum tau!!.. Inilah MARY KAY TRANSLUCENT LOOSE POWDER. Jangan tekejut melihat warnanya putih.Translucent Loose Powder adalah sejenis bedak debu yg sesuai digunakn utk pelbagai tona kulit... Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka utk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yg menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya... Nak rasai sendiri kehebatan loose powder ni... Whatsapp akk segera. ➡📱 www.wasap.my/60177012056 Sarimah | Mary Kay Ind. Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayproduk #marykay #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak
    00
  • 4 minutes ago
    Учусь у лучших:) Прошла обучение у супер визажиста недели моды Mersedrs fashion week russia в Москве @viktoriya_makeup :) Какая же Виктория позитивная, энергичная и очень классная!) К каждой ученице Виктория нашла индивидуальный подход, поделилась необходимыми техниками, корректирующими глаза:) Спасибо большое)))))я очень довольна) #makeup#marykaymakeup#marykayrussia#marykay#mua#perm#пермьактивная
    10
  • 5 minutes ago
    Почувствуйте очарование каждого дня! Туалетная вода #EnchantedWish создана для женщин, каждый день которых наполнен очарованием. 💐 💰Цена: 11 000 тенге* *Просим проверять актуальность цены по каталогу продукции «Образ» 😍Спрашивайте подробности у своего Консультанта по красоте 😞Нет Консультанта?😌Найти его можно на сайте www.marykay.kz в разделе Найти Консультанта или обратитесь☎️по номеру горячей линии 8 800 080 5255 📷Фото: @nicole_and_kidman_photographer #marykay #marykay_kz #marykaykazakhstan #мэрикэйароматы #мкаромат #mkfragrance #girl #девушка
    90
  • 5 minutes ago
    First present dpt from ibu ammar kak mun , tq bg present dpt set satin hands 😍😍😍 #marykay #satinhands
    10
  • 5 minutes ago
    Обновленная система по уходу за руками - Mary Kay Satin Hands - настоящий тропический оазис, где кожа рук моментально становится увлажненной, мягкой и гладкой. Этот спа-уход оздоравливает и омолаживает кожу рук. Даже загрубевшие и сухие участки станут абсолютно гладкими! Аромат сумасшедший😍😍😍😍😍😋 Система Мэри Кэй "Бархатные ручки" включает в себя: 🌱 Смягчающее средство для рук без запаха; 🌱 Обновляющий скраб для рук с маслом ши; 🌱 Питательный крем для рук с маслом ши и ароматом белого чая и цитруса. В качестве дополнения к основному аромату белого чая и цитруса, в составе присутствуют ароматы розового грейпфрута, лемонграсса, а также ноты кардамона, цветов вишни и жасмина. ❤ Смягчающее средство для рук создает защитный слой на коже, который предотвращает потерю влаги, придавая коже эластичность. ❤ Скраб для рук деликатно отшелушивает ороговевшие частички, обновляя кожу рук. ❤ Питательный крем для рук mary kay поддерживает баланс влаги до 24 часов, предохраняет кожу от сухости, и не теряет свои свойства даже при многократном мытье рук. #чибисовататьяна #мерикейжитомир #наличиемерикейжитомир #уходмерикей #MaryKay #mkuazt #mkukraine #angelsonlyzt #tchibisova
    00
  • 6 minutes ago
    😂😂😂 . . . #marykay
    20
  • 6 minutes ago
    Replinishing vit c. Serum plg hebat dr Mary Kay. Toink toink skin uols😍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #makeupmurah #makeuplovers #tipskecantikankulit
    30
  • 6 minutes ago
    I use and recommend this Satin Lips Set. It does work wonders!!! You will get a very soft and succulent kissable lips just after one use! #marykay #ilovemymarykay #godblesstheworksofmyhands
    00
  • 6 minutes ago
    Tahu kenapa Mary Kay tak dijual di kedai? Sebab Mary Kay nak pastikan produknya terpelihara daripada sebarang bentuk kegiatan plagiarism (tiruan) & menyebabkan lambakan di pasaran. Sebab itu adanya consultant untuk educate orang lain tentang kulit & produk. Mary Kay Consultant diiktiraf & sebarang urusan jual beli hanya melalui kami. 💫💫 Ada antara kami yang tidak memiliki latarbelakang tentang dunia kecantikan, tapi kami diberi latihan & pembelajaran yang khusus untuk memahami fakta & the nature of skin. Kami belajar & kami aplikasi ilmu tersebut kepada orang lain. Sebab itu kami sangat suka adakan skin care class. It's an eye-to-eye presentation. Boleh rasa produk, boleh faham & tanya soalan serta dapatkan jawapan tentang masalah kulit dengan lebih jelas lagi. Cari Mary Kay dengan consultant supaya hak anda untuk dapatkan warranty terbela. Jaga hak anda sebagai pengguna. 😘😘 Berminat boleh dm,,pm,,whatsapp.. ❤siti aishah ismail ❤01136516642 (echa) #marykaymarykay #marykaykulai #marykay #lovemarykay #beautyconsultantmarykay #bcmk
    00
  • 7 minutes ago
    Anda mempunyai liang pori yg besar? Tak best kan...pakai bedak pun bercapuk je..! Mary Kay memperkenalkan PORE MINIMIZER SERUM yg bertindak sebagai serum wajah utk membantu: 🌟Mengurangkan bilangan pori-pori yg jelas kelihatan secara signifikan 🌟Menghasilkan kulit yg meyakinkan walau dgn jarak dekat.Hasilnya akan bertambah baik dgn penggunaan berterusan. 🌟Memberi keselesaan pd kulit dan mengurangkan kemerahan. Kandungan utama dan manfaat: ⚫Persian Silk Tree Bark ⚫Kacang Soya Sea Whip ⚫Ekstrak Buah Evodia 👉🏻Memberi sokongan pd protein kulit,membantu menegang kulit secara keseluruhan serta sekitar pori-pori. 👉🏻Meningkatkan keanjalan kulit,menegang dan memberi keselesaan pd kulit. Berminat nak dapatkan! Whatsapp tau... ➡📱 www.wasap.my/60177012056 Sarimah | Mary Kay Ind. Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayproduk #marykay #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #marykaycosmetic #marykaylipstick #marykayeyeshadow #marykayloosepowder #marykayfoundation
    00
  • 7 minutes ago
    00
  • 7 minutes ago
    Wenn man morgens erstmal aufgehübscht wird. Wiederholung ist ein MUSS 😍😎 #Vorher/Nachher #makeup #larissamuenz #marykay #
    30
  • 9 minutes ago
    * Prepare your lips well. * Use a lip primer. * Apply your lip pencil, followed by your lipstick. * Blot with a tissue. * Use translucent powder on top. * Then re apply your lipstick. * Lastly clean up with your concealer and you're good to go! #lovemymarykaylife #marykay #marykaytotherescue #godblesstheworksofmyhands
    10
  • 10 minutes ago
    📰 KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA 📰 👉 Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. (to make the water wetter by reducing water’s surface tension) Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or SODIUM LAURETH SULFATE. 👉 Ianya di buat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik., dihasilkan dari BAHAN KIMIA. 👉 SLS sintetik adalah BAHAN YG MURAH dan menghasilkan baaaaaanyak buih. Sebab tu bahan pencuci yg murah semua buih bukan main banyak. 👉 Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI. 👉 Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita, boleh bayangkan tak, kesian badan kita. Macam pakai floor cleanerb untuk cuci muke. N additional info, Cleanser Mary Kay, TIADA BUIH 😘 Jom la sihat dan mudakan kulit anda dari sekarang. Masih belum terlambat tau. Berminat boleh pm,,dm,,whatsapp ❤siti aishah ismail ❤01136516643 (echa) #beautyconsultantmarykay #bcmk #marykaykulai #marykay #lovemarykay #marykaymarykay
    20
  • 10 minutes ago
    Mari dptkan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan kulit anda.. Harga? Postage? Dapat free gift? Free consultant ? Nak tau lagi pasal produk mk meh pm tepi.. Nak respon cepat boleh whatsapp sarra 😉01127158849 01127158849 #beautyconsultant #sayajual #marykay #marykayselangor #marykaydamansaradamai #marykaykedah #marykaykualaketil #skincare #satinhand #satinlip #setloofah #perfume #lipstick #body #bazaarpaknil
    11
  • 10 minutes ago
    Посылочки собраны. Девочки спасибо за доверие. Будьте красивы с MaryKay #marykay❤ #красиваякожалегко #чечня #йошкароламэрикэй #чистаякожайошкарола #красотаказань #россия #
    00