Khairunnisa Najwa

@nnnisanajwa

๐Ÿ™†


  • 11 days ago
    Pibeday bbybooo abel sayang partner gelak kuat,jerit kat dorm,semenjak dah 18 ni,caption aku pun makin matang๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    1116
  • 30 days ago
    So hello kiddo!!!goodluck result esok๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰,apa pun result u,redha plus bersyukur tauuu sbb tu bukan penamat hidup u,yang pasti u kena struggle dr form 4 utk spm u nanti,๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชjangan menyesal macam i,kalau u naik stage time spm nanti lagi wow dooooo serious๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘goodnight and doa banyak2,sure my doa always ada dengan u๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
    1325
  • about 1 month ago
    Thanks for the sweetest memories๐Ÿ’•
    1286
  • about 2 months ago
    Ter atai 1.5๐Ÿ’• Finished๐ŸŽ“
    14518
  • 4 months ago
    Bahagia tak terkata๐Ÿ‘ฏ
    1285
  • 4 months ago
    ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰So yeah ,HAPPY BIRTHDAY DEAR MAKCIK!!๐ŸŽˆthanks for our 5 years,jadi anak yg baik okay?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰*gambar ni paling cantik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    10021
  • 4 months ago
    Dah boleh buat cover magazine๐Ÿ˜Š
    1022
  • 4 months ago
    Sembilang and friends was great๐Ÿ™Œ
    1010
  • 6 months ago
    Tahun ni last raya sama-sama dear dikdorms belajar elok-elok and goodluck nanti x jumpa dah๐Ÿ˜‚#tahunlast
    11512
  • 6 months ago
    No hal la gelap
    1070
  • 6 months ago
    Cinta hati #day1
    12111
  • 7 months ago
    Tahun last kita shunners Happy eid +ggtrialโค
    9210